Henter siden...

Information

I dagene 3. – 6. juli afvikles den 28. Nibe Festival.  Der er lagt i ovnen til et brag af en festival i den smukke Skalskov.  Vi håber selvfølgelig på jeres tilstedeværelse til årets Nibe Festival, som byder på omkring 100 koncerter på 5 officielle scener. 
I så fald de fire fede dage med musik, miljø og mennesker trækker, og akkreditering ikke allerede er gennemført, så er det nu, at den del skal på plads. Vi har benyttet lejligheden til at tilføje en række presserelevante oplysninger i nedenstående materiale.

Det er muligt at overnatte på festivalens Backstage Camp. Der er dog begrænset plads, så få bestilt pladsen hurtigst muligt. Kontakt os på anders@nibefestival.dk.

Det er inden 25. juni muligt at bestille parkeringstilladelser.  Disse rekvireres via peter@nibefestival.dk og er gældende til området ved Nibe Svømmebad.

Torsdag, fredag og lørdag kl. 14.30 afvikles festivalens officielle pressemøde. Til pressemødet vil der udover relevante oplysninger blive formidlet appetitlige, underholdende eller musikalske indslag. 

Vi ser meget gerne, at samtlige medier er repræsenteret til pressemøderne. Da der gives mange nyttige og vigtige meddelelser under pressemøderne.

Presseområdet er et arbejdsområde og samtidig også et sted, hvor vi alle skal føle os godt tilpas. Derfor skal der bæres synligt pressekort i Presseområdet. De medier der ikke har eget pressekort kan rekvirere Nibe Festivals officielle pressekort viapeter@nibefestival.dk senest 22. juni. Oplys venligst navn på kortbærer og medie.  Kortet udleveres ved ankomst til presseområdet – henvend jer til Anja Birch Nielsen. 

Talsmand: Peter Møller Madsen – peter@nibefestival.dk /2095 9901/9671 8882

Ansvarlig for presseområdet: Anja Birch Nielsen anjabn@hotmail.com /2257 6212

Sekretariatet: 9835 0006

På vegne af Nibe Festival håber jeg, at I finder forbi de fire fede dage med musik, miljø og mennesker. I så fald kan jeg med hele mit ”festivaldige” hjerte ønske jer alle ufatteligt mange gode kulturelle oplevelser i Nibe.

Med Venlig Hilsen

Peter Møller Madsen

Festivalleder / Talsmand