Festivalpladsen

 Tag en tur rundt på Festivalpladsen 2015

Pladskort16

Oversigtskort Busser og parkering

Måneskinsteltet

Måneskinsteltet sover stort set aldrig. Her er der altid gang i festen. Om det er for de morgenfriske eller nattravnene, så kan du altid finde en fest her. I nattetimerne er der diskotek helt indtil kl 05.00. Så skal der lige gøres rent og klar til endnu en dag, hvor Måneskinsteltet åbner igen kl. 07.00.

Chill & Champ

Hvad enten du er til fede beats, en frisk udfordring eller blot et pusterum fra festen, er Chill &
Champ stedet for dig.

På årets udgave af Nibe Festival kan du for første gang opleve vores nye koncept Chill &
Champ. Som et kombineret lounge- og aktivitetsområde er der noget for enhver smag og
det er plads til alle.

Ingen festivaloplevelse uden musik, så vi har selvfølgelig sørget for et svedigt line-up
og en lækker bar, så du kan slukke tørsten indimellem.

På Chill & Champ kan du opleve cremen af eksklusive artister og DJs, der ikke optræder
andre steder i Skalskoven:
Tak For Sidst, Mund de Carlo, Ude Af Kontrol, Zjakalen, Magnus Harris, Rikke Darling,
Notize og Few Wolves.

Én ting er sikkert: Det bliver aldrig kedeligt.

Cafe Lux

Cafe Lux er baren på Lux Camp Nordjyske. I Cafe Lux gør de alt, hvad de kan, for at give vores Lux-campister en god oplevelse med fest og udsøgt service.

Cafe Ondt i Bolden


Besøg Cafe Ondt i Bolden, hvis du er til morgenværtshus-stemning med stand up og live radio fra ANR. I Cafe Ondt i Bolden er der dagen igennem en afslappet stemning med comedy på flimmeren og mulighed for at låne diverse spil i baren.

Jägerhytten Ausfarth

Jägerhytten er et af festivalens navnkundige steder. Her er der altid gang i et kæmpe afterskiparty. Heidi og Anton sørger for, at man ikke går tørstige fra Jägerhytten. Her tilbydes alt fra de helt store tyske Fadøl til JägerBombs og ikke mindst et overflødighedshorn af slagermusik fra diskoteket og husorkestret Vejgaard Tårnblæserlaug.

Mexibar

Er du til Tequila og iskold Corona, så er Mexibar stedet for dig. Midt i "Lille Mexico" finder du en lille ørkenoase med masser af fest og farver.

Specialølsbaren/Somerbys bar

Vi tilbyder et stort udvalg af danske og udenlandske specialøl i hyggelig omgivelser. Vi servere i somersbybaren iskolde garage RTD.

Du finder Specialølsbaren og somerbybaren på Blå Scene

Cafe Barista

Midt i området ved Blå Scene finder du en udsøgt Cafe med alskens kaffe. Kaffen er brygget med kærlighed af vores dygtige baristateam. Kig forbi. Det er en oplevelse i sig selv at nyde en dejlig kop kaffe mellem koncerterne.

Blå Bar

Lige uden for Blå Scene finder du Blå Bar. Her kan du forsyne dig med iskolde fadøl og shots før og efter en god koncert på Blå Scene.

Irish Pub/Svinoteket

På Junglestien kan du besøge vores Irish Pub og nyde et stort udvalg af udenlandske øl, whisky og cognac. Er du mere til en god flaske vin, kan du besøge Svinoteket, hvor personalet hjælper dig med at finde den helt rigtige drue.

Den Lille Fede

Her ved festivalens mindste scene finder du baren Den Lille fede. Her byder vi på masser af godt udenlandsk øl, god whisky og iskold Tuborg Classic fra fad. Alt sammen akkompagneret af god live musik.

Jernbanehotellet

Savner du den gode gamle krostue, så skal du en tur ind på Jernbanehotellet. Her kan du få dig en kold bajer - gerne i selskab  med en sidevogn af eget valg. Vi anbefaler at snuppe et godt gammeldags krosæt - altså en bajer og en gammeldansk eller akvavit.

SackIT Tree Top Lounge

Eksklusiv fest i trætoppene

Kom op i højden og indtag Nibe Festivals nye, eksklusive bar på Hestepladsen, med perfekt udsigt til din yndlingskunstner

Du kender det sikkert. Netop, som du tror, du har sikret dig den bedste plads til koncert med perfekt udsigt til din yndlingskunstner, kommer en to meter høj mand med sombrero, fadøl og fem grinende venner på slæb ind fra højre og tager opstilling lige foran. Suk!

Men det behøver du ikke bekymre dig om mere.

I år præsenterer Nibe Festival nemlig SackIT Tree Top Lounge - vores spritnye koncept med tagterrasse oven på Fadøl Vest, hvor du får muligheden for at komme op under trækronerne og få en helt unik fest med udsigt til de fedeste koncerter.

Med kun 30 tilgængelige pladser er du sikret den bedst mulige udsigt - og så er det endda inklusiv fri bar med masser af fadøl, vin, Asti og vand.

Du får adgang til loungen ved tilkøb af en billet, der giver dig adgang fra et kvarter før til et kvarter efter din udvalgte koncert på Stor Scene.

Billetter købes via billetlugen eller i Skovbaren på festivalen.

#Let's Cocktail

Midt på Junglestien finder du Let's Cocktail.

Så vil du vide hvordag laver man en Mojito eller bare den perfekte Gin og Tonic….? Det ved de i alt om i Let´s Cocktail.

 

Moonshiners

Ægte sydstatsstemning i Skalskoven

Moonshiners er klar med en fest og et glas af det ‘hjemmebrændte’ til din indre hillbilly

Måske har du set serien ‘Moonshiners’ på tv? Så ved du allerede lidt om, hvad der venter
i Skalskoven i år. Men kender du ikke noget til universet, så fortvivl ej; der er plads til alle i
vores nye barkoncept på årets festival.

The Rock er udgået, men du behøver ikke græde salte tårer. Vi har nemlig stadig masser af
kolde drikkevarer og hygge, nu i mere rustikke, charmerende omgivelser.

Opbygget i tømmer på den helt rigtige hillbillyfacon, bliver Moonshiners stedet at hænge ud
på Junglestien. Vores friske personale vil være klædt i skovmandstern og glade smil, klar til
at servere ‘hjemmebrændte’ shots, cocktails og meget mere.

Slå dig ned på en træstub og slap af i den hyggelige oase, som Moonshiners er.

 

Club85

Når festen ikke må slutte.

Nibe Festivals nye natklubkoncept Club85 er din mulighed for at fortsætte festen i skoven til
den lyse morgen.

Du kender det sikkert. Stemningen er i top, vennerne er i stødet og aftenen bliver kun bedre.
Man har slet ikke lyst til at gå hjem, men bare danse og skåle til fuglene begynder at synge!
Her på Nibe Festival er vi vilde med at give vores gæster den bedste fest, og derfor kan du
som noget nyt feste videre under trækronerne på Club85, selv efter de sidste bands er gået
af scenen.

Navnet er en reference til den allerførste Nibe Festival i 1985, og det er den gamle festivalånd, kombineret med en moderne day- & nightclub, som vi vil forene i skoven.

Club85 findes på hjørnet af Junglestien og Hestepladsen, og er en videreudvikling af det
kendte og elskede Svinestien, hvor du helt sikkert har danset med en sjus i hånden eller
sunget med på et 80’er hit - og vi lover, at vi stadig har det festlige personale og de lækre drinks, men nu kan den gode stemning fortsætte helt til kl. 04!

Appelsinen (Hestepladsen og Blå Scene)

Vi behøver ikke at sige mere end friskpresset appelsinjuice - med eller uden vodka. Så har du smagen af vores 2 appelsinbarer. Vi må dog komme med en advarsel. Det er stærkt vanedannende at besøge Appelsinen.

Ølteltet (Sportsgrisen)

Når du skal til koncert på Hestepladsen, sørger Ølteltet for, at du ikke tørster. Kig forbi for hurtig og skøn betjening. Det sørger Ølteltet, på den højre side af sceneområdet, for.

Tårnbaren

Når du er til koncert på Hestepladsen, sørger Tårnbaren for at forsyne dig med øl og shots. Kig forbi Tårnbaren hvis du befinder dig i den bagerste ende af koncertpladsen

Fadøl Vest

Vi vil så nødig være skyld i, at vores gæster tørster under koncerterne på Hestepladsen, så - befinder du dig på vestsiden af pladsen - så kig ind til Fadøl Vest.

Skovbaren

Inde i Reservatet kan man meget mere end høre musik. Her sørger Skovbaren for, at der bliver holdt gang i festen. Det er også her, vi med stolthed kan tilbyde vores gæster øl fra Nibe Bryghus.

Madam Blå

Er du til en god kop kaffe eller kaffepunch - så kig forbi vores helt egen Madam Blå. Du kan ikke undgå at se den, hvis du befinder dig på hestepladsen.

Champagne Baren

Er du til ”bobler” er det her stedet for dig, vi har et stort udvalg i alle prisklasser fra Lanson Champagne.

Champagne Baren er placeret i Reservatet

Madbod i Kræmmergaden

I Kræmmergaden finder du en af festivalens grillbarer. Her kan du stille sulten i løbet af dagen men ikke mindst, hvis du er sulten, når festen er slut oppe i skoven.

Cafe Ondt i Bolden

Her servicerer vi vores gæster på Tuborg Sommer Camp med morgenmad. Men du er også velkommen til at kigge forbi for at få lidt morgenmad. Det kan f.eks. være rundstykker eller en Hotdog og Cocio til at dulme tømmermændene med.

Måneskinsteltet

Her kan du stille sulten gennem hele dagen - og aftenen med. Her serveres bl.a. et stort udvalg af sandwich og andet godt. Kig forbi når sulten melder sig.

Cafe Lux

På Lux Camp Nordjyske sørger Cafe Lux for, at vores Lux-campister kan blive serviceret med mad morgen, middag og aften.

Grillen Hestepladsen

Kom og smag vores legendariske festivalburger. Du vil ikke fortryde det! Som man siger; ”Ingen festival uden en festivalburger”.

Sandwich

Er du mere til en god og frisklavet sandwich eller en rullekebab, så kig forbi Sandwichen på Hestepladsen. Her finder du et stort og lækkert udvalg.

Den Bette Kineser

På Junglestien finder du den Bette Kineser, hvor vi tilbyder et flot udvalg i kinesisk take-away. Kig forbi! Det er virkelig et besøg værd.

Svinoteket

Når du nyder en god flaske vin i Svinoteket, kan du selvfølgelig også købe en udsøgt tapas-tallerken fra mere sydlige himmelstrøg.

Jernbanehotellet

På det legendariske Jernbanehotel serverer vi gode gamle danske retter såsom biksemad, tarteletter og stjerneskud. Hver dag serveres dagens ret. Kig forbi og se hvad kromutter byder på. Traditionen tro serverer vi stegt flæsk og persillesovs om fredagen.

Taco Town

Er du til mexicansk mad, skal du besøge Taco Town. Du finder Taco Town i "Lille Mexico" lige overfor mexibaren.

Restaurant Himmelblå

Her kan du til frokost nyde klassisk højtbelagt smørebrød med snaps og øl. Til aften har vi en klassisk A la carte menu, og hertil serverer vi et godt glas vin. 

Pandekagen

Ved siden af Restaurant Himmelblå finder du Pandekagen, og bare duften får mundvandet til at løbe, når man går forbi, og gør det næsten uimodståeligt.

Burgeren

Her kan du stille sulten efter en fed koncert på Blå Scene. Kom og prøv deres legendariske ribbensburger.

SUSHI MANIA på Junglestien

Nigiri, sashimi, maki, wasabi

Hvis det er ord, der klinger lækkert i dine ører, så bliver du henrykt over denne nyhed!

Derfor kan alle sushielskende festivalgængere nu for første gang forsyne sig med deres
livret lige her i Skalskoven!

Det er SushiMania, der er leverandør af den saftige sushi på Nibe Festival, og det er
SushiManiafolkene selv, der står klar bag disken for at servicere kunderne.

Boden finder du på Junglestien.

Bon Appetit!