Festivalpladsen

 Tag en tur rundt på Festivalpladsen 2015

Pladskort16

Oversigtskort Busser og parkering

Cafe Camp

Cafe Camp sover stort set aldrig. Her er der altid gang i festen. Om det er for de morgenfriske eller nattravnene, så kan du altid finde en fest her. I nattetimerne er der diskotek helt indtil kl 05.00. Så skal der lige gøres rent og klar til endnu en dag, hvor Cafe Camp åbner igen kl. 07.00.

Crazy Daisy Outdoor

Midt på campen ligger Crazy Daisy Outdoor, som sørger for, at der altid er party på campen. Her kan du opleve alt fra morgenbanko til dans på bordene. Tjek det ud! Det er vildt HYLT.

Cafe Lux

Cafe Lux er baren på Lux Camp Nordjyske. I Cafe Lux gør de alt, hvad de kan, for at give vores Lux-campister en god oplevelse med fest og udsøgt service.

Cafe Ondt i Bolden


Besøg Cafe Ondt i Bolden, hvis du er til morgenværtshus-stemning med stand up og live radio fra ANR. I Cafe Ondt i Bolden er der dagen igennem en afslappet stemning med comedy på flimmeren og mulighed for at låne diverse spil i baren.

Jægerhytten Ausfarth

Jægerhytten er et af festivalens navnkundige steder. Her er der altid gang i et kæmpe afterskiparty. Heidi og Anton sørger for, at man ikke går tørstige fra Jægerhytten. Her tilbydes alt fra de helt store tyske Fadøl til JägerBombs og ikke mindst et overflødighedshorn af slagermusik fra diskoteket og husorkestret Vejgaard Tårnblæserlaug.

Mexibar

Er du til Tequila og iskold Corona, så er Mexibar stedet for dig. Midt i "Lille Mexico" finder du en lille ørkenoase med masser af fest og farver.

Jacobsen Bar/Garagebaren

Vi tilbyder et stort udvalg af danske og udenlandske specialøl i hyggelig omgivelser. Vi servere i Garagebaren iskolde garage RTD.

Du finder Jacobsen Bar og Garagebaren på Blå Scene

Cafe Barista

Midt i området ved RockTown og Blå Scene finder du en udsøgt Cafe med alskens kaffe. Kaffen er brygget med kærlighed af vores dygtige baristateam. Kig forbi. Det er en oplevelse i sig selv at nyde en dejlig kop kaffe mellem koncerterne.

Blå Bar

Lige uden for Blå Scene finder du Blå Bar. Her kan du forsyne dig med iskolde fadøl og shots før og efter en god koncert på Blå Scene.

Irish Pub/Svinoteket

På Junglestien kan du besøge vores Irish Pub og nyde et stort udvalg af udenlandske øl, whisky og cognac. Er du mere til en god flaske vin, kan du besøge Svinoteket, hvor personalet hjælper dig med at finde den helt rigtige drue.

Den Lille Fede

Her ved festivalens mindste scene finder du baren Den Lille fede. Her byder vi på masser af godt udenlandsk øl, god whisky og iskold Tuborg Classic fra fad. Alt sammen akkompagneret af god live musik.

Jernbanehotellet

Savner du den gode gamle krostue, så skal du en tur ind på Jernbanehotellet. Her kan du få dig en kold bajer - gerne i selskab  med en sidevogn af eget valg. Vi anbefaler at snuppe et godt gammeldags krosæt - altså en bajer og en gammeldansk eller akvavit.

#Let's Cocktail

Midt på Junglestien finder du Let's Cocktail.

Så vil du vide hvordag laver man en Mojito eller bare den perfekte Gin og Tonic….? Det ved de i alt om i Let´s Cocktail.

 

Moonshiners

Lige inden du når Hestepladsen kan du svinge af ved det hyggelige barområdeved Moonshiners . Du kender måske stedet som The Rock, men i år har vi ændret konceptet, så det emmer af ægte skovmandsstemning med rustikke træmøbler, store kolde fadøl og personale klædt i skovmandsskjorter og overalls. Er du mere til sjusser end fadøl, klarer de også det. Slå dig ned på en træstub og slap af i den hyggelige oase. Åbent 11.30-02

Club85

Club85 "Day & Night club"

Du har sikkert danset med en sjus i hånden eller skrålet med på et 80’er hit. Svinestien på Hestepladsen er kendt af de fleste Nibe gæster. Stedet er populært – og for at give mere plads til fest og farver både i baren og på Hestepladsen – rykker vi baren længere ind under trækronerne. Der åbnes op, så man både kan tilgå baren fra Hestepladsen og fra Junglestien – og så ændrer vi navnet fra Svinestien til Club 85 Som noget nyt kan du nemlig nyde øl, sjusser, shots og cocktails helt til kl. 04. Så når sidste tone aftager fra Stor Scene kan du fortsætte festen i den nye Club 85 "Day &- Night Club" – der udover navn, placering og åbningstider også ændrer i det udseende og det koncept, du kender fra Svinestien. Åbent 11.30-04

Appelsinen (Hestepladsen og Blå Scene)

Vi behøver ikke at sige mere end friskpresset appelsinjuice - med eller uden vodka. Så har du smagen af vores 2 appelsinbarer. Vi må dog komme med en advarsel. Det er stærkt vanedannende at besøge Appelsinen.

Ølteltet (Sportsgrisen)

Når du skal til koncert på Hestepladsen, sørger Ølteltet for, at du ikke tørster. Kig forbi for hurtig og skøn betjening. Det sørger Ølteltet, på den højre side af sceneområdet, for.

Tårnbaren

Når du er til koncert på Hestepladsen, sørger Tårnbaren for at forsyne dig med øl og shots. Kig forbi Tårnbaren hvis du befinder dig i den bagerste ende af koncertpladsen

Fadøl Vest

Vi vil så nødig være skyld i, at vores gæster tørster under koncerterne på Hestepladsen, så - befinder du dig på vestsiden af pladsen - så kig ind til Fadøl Vest.

Skovbaren

Inde i Reservatet kan man meget mere end høre musik. Her sørger Skovbaren for, at der bliver holdt gang i festen. Det er også her, vi med stolthed kan tilbyde vores gæster øl fra Nibe Bryghus.

Madam Blå

Er du til en god kop kaffe eller kaffepunch - så kig forbi vores helt egen Madam Blå. Du kan ikke undgå at se den, hvis du befinder dig på hestepladsen.

Champagne Baren

Er du til ”bobler” er det her stedet for dig, vi har et stort udvalg i alle prisklasser fra Lanson Champagne.

Champagne Baren er placeret i Reservatet

Madbod i kræmmergaden

I kræmmergaden finder du en af festivalens grillbarer.Her kan du stille sulten i løbet af dagen men ikke mindst, hvis du er sulten, når festen er slut oppe i skoven.

Cafe Ondt i Bolden

Her servicerer vi vores gæster på Tuborg Sommer camp med morgenmad. Men du er også velkommen til at kigge forbi for at få lidt morgenmad. Det kan f.eks. være rundstykker eller en Hotdog og Cocio til at dulme tømmermændene med.

Cafe Camp

Her kan du stille sulten gennem hele dagen - og aftenen med. Her serveres bl.a. et stort udvalg af sandwich og andet godt. Kig forbi når sulten melder sig.

Cafe lux

På Lux Camp Nordjyske sørger Cafe Lux for, at vores Lux-campister kan blive serviceret med mad morgen, middag og aften.

Grillen Hestepladsen

Kom og smag vores legendariske festivalburger. Du vil ikke fortryde det! Som man siger; ”Ingen festival uden en festivalburger”.

Sandwich

Er du mere til en god og frisklavet sandwich eller en rullekebab, så kig forbi Sandwichen på Hestepladsen. Her finder du et stort og lækkert udvalg.

Den Bette Kineser

På Junglestien finder du den Bette Kineser, hvor vi tilbyder et flot udvalg i kinesisk take-away. Kig forbi! Det er virkelig et besøg værd.

Svinoteket

Når du nyder en god flaske vin i Svinoteket, kan du selvfølgelig også købe en udsøgt tapas-tallerken fra mere sydlige himmelstrøg.

Jernbanehotellet

På det legendariske Jernbanehotel serverer vi gode gamle danske retter såsom biksemad, tarteletter og stjerneskud. Hver dag serveres dagens ret. Kig forbi og se hvad kromutter byder på. Traditionen tro serverer vi stegt flæsk og persillesovs om fredagen.

Taco Town

Er du til mexicansk mad, skal du besøge Taco Town. Du finder Taco Town i "Lille Mexico" lige overfor mexibaren.

Restaurant Himmelblå

Her kan du til frokost nyde klassisk højtbelagt smørebrød med snaps og øl, til aften har vi en klassisk A la carte menu og hertil serverer vi et godt glas vin. 

Pandekagen

Ved siden af Ko & Kylling finder du Pandekagen, og bare duften får mundvandet til at løbe, når man går forbi, og gør det næsten uimodståeligt.

Burgeren

Her kan du stille sulten efter en fed koncert på Blå Scene. Kom og prøv deres legendariske ribbensburger.